Betalen

IDEAL


Met IDEAL betaal je je bestelling direct vanaf je bankrekening. Je kunt met IDEAL betalen als je in het bezit bent van een Nederlands bankrekeningnummer.

 

Creditcard

(VISA, MasterCard, Maestro, American Express)
Bij Perla Nera Online kun je betalen in een beveiligde SSL betaalomgeving. Zodra je de bestelling hebt betaald wordt er een reservering op je creditcard gedaan. Zodra de bestelling is verzonden wordt het aankoopbedrag afgeschreven.
Ondervind je tijdens het bestellen problemen met jouw creditcard en kun je hierdoor jouw bestelling niet afronden? Controleer dan eerst goed of je al jouw gegevens juist hebt ingevuld of neem contact op met onze klantenservice.

PayPal


PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder jouw gegevens te delen. Koppel jouw bankrekening of creditcard en betaal gemakkelijk en veilig jouw bestelling. Een positief saldo op jouw PayPal account is vereist om een bestelling volledig af te ronden.

Let op! Mocht jouw saldo ontoereikend zijn, dan wachten wij met het versturen van jouw bestelling. In de tussentijd wordt jouw bestelling niet gereserveerd, waardoor er geen rechten kunnen worden ontleend aan jouw geplaatste bestelling.

Op Rekening Kopen

wil je niet direct te betalen, dan kun je gemakkelijk achteraf betalen binnen 14 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen dit kan alleen als je met ons als vaste klant een betalingsovereenkomst hebt afgesloten .

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »